Zamana geri adım ilk bahar ile 

                          2014

 

 

                 

 

 

Hayalleriniz ertelendimi. Artık ertelemeyin. Hayallerinizi evinize taşıyoruz. Hazırlıklar artık başlıyor. Her yerde olduğu gibi evlerimizde de hızlı bir değişim bizi bekliyor. Kışın ağırlığı artık kalkıyor. Daha hafif, daha renkli günlere geçiş yapıyoruz. Pencereleri yakında açacağız. Bahar kokusu. Hangi esintiyi hissediyorsanız dolsun evinize. Ama mobilyadaki tarzınızı biz gerçeğe dönüştürüyoruz. Yürüyüşler başlasın. Hayat artık hareketleniyor. Hareketli ve eğlenilen mobilyalar ile doğaya ayak uyduralımSizlere mis kokulu bir İlkbahar geçirmenizi diliyoruz.

şimdi evleri SICAKlaştırıyoruz......

Zengin tasarımlar ve dizayn tecrübesi ile evleri renk uyumu görsel uyum içinde eğlenilen bir ortam haline getiriyoruz. Mağazalarımızda Land Riviera Homes markalı özel üretim mobilyalarımız ile sadece size özel bir ortam sağlıyoruz. Tüm ev içi özel tasarım ihtiyacınızı tek elden mimari olarak almanın avantajını sunuyoruz.Haydi ilk baharı yeniliklerle evimizde yaşayalım.

Singapur BALIK ÇORBA

1 -2 adet Beyaz etli balık (Lipsos, kırlangıç veya levrek) 1 adet orta boy soğan 1 adet iri kesilmiş havuç 2 adet defne yaprağı 1 adet iri doğranmış kereviz veya yaprağı 1 limon (kabuğu soğulmuş) tuz, tane karabiber 1/2 demet maydanoz2 çorba kaşığı yoğurt 2 yumurta sarısı 1 tepeleme çorba kaşığı un

Bütün malzemeler (defne hariç) tencereye konur. 2ltsu konarak 20 dakika kaynatılır. Balıklar alınır kılçık ve kafa ayrılır ve bunlar tencereye tekrar konur. Orta ateşte 45 dakika kadar kaynatılır ve süzülür. Balık suyu tencereye konur (malzemeler iyice süzgeçte sıkılır sonra atılır). İçine biraz tereyağı ilave edilir ve kaynatılır. Kaynayınca ufak doğranmış balıklar ve defne konulur. Orta ateşte 45

 dakika kadar kaynatılır ve süzülür. Balık suyu tencereye konur (malzemeler iyice süzgeçte sıkılır sonra atılır). İçine biraz tereyağı ilave edilir ve kaynatılır. Kaynayınca ufak doğranmış balıklar ve defne konulur. 10 dakika kadar orta ateşte pişirilir. Çukur bir kasede yoğurt, un ve yumurta sarısı karıştırılır. Balık suyundan 1 kepçe alınır ve sos sulandırılır. Tencereye azar azar ilave edilir. Tuz konulur. 10 dakika kadar unun kokusunun kalmaması için kaynatılır.. Sıcak olarak servis edilir. Afiyet olsun.

 NEREYE GİDİLİR?

 Yazarlar,Şairler, Sanatçılar tatlı hayatın  özünü bulmak için yüzyıllar boyunca çalıştılar, Taki amalfiyi keşfedene kadar. Muhteşem bir amalfi manzarası ile aşkın ve doğanın merkezinde olduğunuzu hissedeceksiniz. Aşkın kabi buradadır.

Monastero Santa Rosa **** Hotel 

Web www.monasterosantorosa.com

- 14 & 15 -